Skip to content

Gender Reveal Styling

Een Gender Reveal party is niet meer weg te denken in een zwangerschap! Maar we zien ook steeds meer geheel verzorgde Gender Reveal party’s, en daarmee bedoelen wij het complete plaatje. Maar hoe pak je dat dan aan? En hoe ziet dat complete plaatje er dan uit? 

Het geslacht ontdekken, onthullen en vieren in de zwangerschap is een hele belangrijke mijlpaal. Dit op een originele manier aanpakken zorgt er dan ook voor dat jullie dit speciale moment kunnen vieren met al jullie dierbaren! Maar hoe gaaf is het dat de hele sfeer op jullie Gender Reveal compleet is, en de styling perfect past bij het thema? Dit zorg natuurlijk voor dat beetje extra magie.

Bij ons in de webshop kun je alles vinden voor de complete aankleding en de perfecte styling! Maar wil je het groots aanpakken en het uit handen geven? Dan ben je bij My Perfect Party aan het juiste adres! Zij nemen al het werk uit handen, zorgen voor de op- en afbouw, maken gebruik van kwalitatieve producten en zorgen voor dat unieke sfeertje! Alles wordt compleet voor je geregeld, niet alleen de styling maar denk ook aan eventuele hapjes en natuurlijk het allerbelangrijkste: de Gender Reveal producten zodat jullie het geslacht van jullie kindje kunnen ontdekken!

Bekijk de mooie sfeerbeelden en neem is een kijkje op de website van My Perfect Party!

 

Let op!

Let op! Vanwege Pinksteren zullen er maandag geen pakketten bezorgd worden, ook zijn wij deze dag gesloten. Dinsdag 30 mei zijn we weer bereikbaar en zullen de pakketten verzonden worden.