Verzenden en ophalen

Binnen Nederland is de verzending gratis*  vanaf € 50,-.

* Met uitzondering van de Gender Reveal Pick & Mix ballon en de Gender Reveal dozen. Deze producten worden niet verzonden en kunnen alleen op afspraak worden afgehaald op onze locatie.

Verzending onder de € 50,- binnen Nederland 
De verzendkosten worden opgedeeld in twee categorieën: brievenbuspakketten (incl. track & trace) € 4,95 en standaardpakketten € 6,95.

Verzending naar België
We verzenden naar België! De verzendkosten bedragen € 9,95

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden (m.u.v. feestdagen). Vanaf dat moment zijn wij afhankelijk van de bezorgdienst van DHL. Doorgaans wordt 98% de volgende werkdag geleverd. De levertijd naar België ligt op circa 2 dagen. 

Je ontvangt in de verzendbevestiging een track & trace waarmee je het pakket kun volgen. 

Wij hebben geen winkel, maar bestellingen die geplaatst zijn in de webshop kunnen bij ons worden opgehaald! Dit kan uitsluitend op afspraak, neem hiervoor contact met ons op.

Betaalmethoden

Binnen Nederland kun je je bestelling betalen met iDEAL, Klarna (achteraf betalen) en PayPal . Woon je in België dan kun je betalen via Bancontact/Mistercash, Klarna (achteraf betalen) en PayPal.

 

Bestellingen en retouren

Wanneer u de bestelling correct heeft afgerond en al uw gegevens zijn ingevuld, ontvang u binnen enkele minuten na afronding een orderbevestiging per e-mail van. Wanneer u deze mail niet ontvangt, controleer dan eerst de Spam inbox. Het kan ook  zijn dat het e-mailadres niet correct is ingevuld. Mail naar info@genderreveal.nl met daarin uw juiste e-mailadres.

 

Wil je een item(s) retour sturen? Dat kan! Je mag een artikel binnen 14 dagen retour sturen. Je meldt je retour aan via dit e-mail adres: info@genderreveal.nl met daarin vermeld het ordernummer, het item en de reden van de retour.

Verstuur het pakket met daarin bijgevoegd een notitie met het bestelnummer naar onderstaand adres:

Retour adres:
Gender Reveal
Neerlandstraat 9
5662 JA Geldrop

Voorwaarde hiervoor is dat het artikel ongeschonden en in originele staat is.  De retourkosten zijn voor eigen rekening

De Gender Reveal dozen en de Gender Reveal ballon mogen niet geretourneerd worden.

Overige vragen

Ja dat kan! Gender Reveal is zo gebouwd dat je als ouders de gehele bestelling kunt plaatsen zonder dat je het geslacht van je kindje weet. Daarvoor hebben wij de optie: ik laat me verrassen! Je leest hier meer informatie daarover.

 

Nee, een geslacht mag alleen doorgegeven worden door de vertrouwenspersoon die je opgeeft bij het plaatsen van je bestelling te laten reageren op de mail die hij/zij ontvangt van ons. 

 
 
 

De producten die te bestellen zijn onder de optie ‘ik laat me verrassen’ zijn anoniem aan de buitenkant. Je ziet dus niet welke kleur de inhoud van de producten heeft. Mocht je van een product beide kleuren bestellen dan zorgen wij ervoor dat er een afneembaar briefje op het product zit. 

De poeder kanonnen en de voetbal zijn beide DIY producten (Do It Yourself), dit wil zeggen dat je de producten nog zelf moet vullen of laten vullen vlak voor het gebruik.

Wij kunnen deze producten niet kant-en-klaar leveren. De poeder is erg dun waardoor de kans dat deze toch tevoorschijn komt wanneer je dit verzend of teveel verplaatst erg groot. 

Heb je nog vragen?

Stuur je vragen per e-mail

We reageren binnen 1 werkdag

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 040-2202409