Veelgestelde vragen

Verzenden en ophalen

Wanneer je op werkdagen vóór 15:00 uur besteld wordt je bestelling dezelfde dag verzonden (m.u.v. feestdagen).  Vanaf dat moment zijn wij afhankelijk van de bezorgdienst van GLS. Doorgaans wordt 98% de volgende werkdag geleverd. De levertijd naar België ligt op circa 2 dagen. 

Wil je de garantie dat het pakket op tijd binnen is, dan hebben wij de mogelijkheid tot een express levering. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden, voor 15.00 uur op werkdagen besteld is de volgende dag voor 17.00 uur geleverd. De extra kosten worden automatisch berekent in het afreken proces.

Je ontvangt in de verzendbevestiging een track & trace waarmee je het pakket kunt volgen. 

Binnen Nederland is de verzending gratis*  vanaf € 75,-.

* Met uitzondering van de pop in side ballonnen, sweetheart box en de gender reveal Pick & Mix ballonnen en dozen. De Pick en Mix ballonnen helium en dozen worden niet verzonden en kunnen alleen op afspraak worden afgehaald op onze locatie.

Verzending onder de € 75,- binnen Nederland 
De verzendkosten worden opgedeeld in twee categorieën: brievenbuspakketten (incl. track & trace) € 4,50 en standaardpakketten € 5,95. Ook hebben we een express service wat €4,95 per pakket bovenop de standaard verzendkosten komt. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Verzending naar België
We verzenden naar België! De verzendkosten bedragen € 7,95

Ja, wij hebben een winkel. De openingstijden en het adres vind je op deze pagina: https://genderreveal.nl/over-ons/onze-winkel/ 

Een bestelling kan ook op afspraak worden opgehaald. Zodra je een bestelling hebt geplaatst en hebt gekozen voor de optie ‘afhalen op afspraak’ ontvang je van ons een e-mail bericht met daarin een link naar onze online agenda. Op deze manier kun je zelf een afspraak inplannen op de beschikbare dagen en tijden. 

De bestelling kan dan op onderstaand adres worden opgehaald:

Langstraat 3-5A
5595AA Leende

Betaalmethoden

Binnen Nederland kun je je bestelling betalen met iDEAL, Klarna (achteraf betalen) en PayPal . Woon je in België dan kun je betalen via Bancontact/Mistercash, Klarna (achteraf betalen) en PayPal.

Voor het gebruik van Klarna en PayPal worden er extra kosten in rekening gebracht. 

Bestellingen en retouren

Wanneer u de bestelling correct heeft afgerond en al uw gegevens zijn ingevuld, ontvang u binnen enkele minuten na afronding een orderbevestiging per e-mail van. Wanneer u deze mail niet ontvangt, controleer dan eerst de Spam inbox. Het kan ook  zijn dat het e-mailadres niet correct is ingevuld. Mail naar info@genderreveal.nl met daarin uw juiste e-mailadres.

 

Wil je een item(s) retour sturen? Dat kan! Je mag een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen.

Stuur een mail naar info@genderreveal.nl en vertel ons welk(e) product(en) je wilt retourneren. Wij zullen je een mail sturen met daarin het retourlabel. Deze dien je op het pakket te plakken en dan kan deze worden afgeleverd bij het dichtstbijzijnde GLS punt. Binnen 14 dagen nadat wij je retourlevering in goede orde hebben ontvangen wordt er contact met je opgenomen en ontvang je het bedrag retour.

De retourkosten zijn voor eigen rekening en bedragen € 5,75 binnen Nederland en € 7,95 vanuit België. Deze kosten worden verrekend met de terugbetaling van je geretourneerde item(s). 

Heb je geen mogelijkheid tot het printen van een retourlabel? Dan kun je jouw pakket inleveren bij een pakketpunt (je kunt zelf de koeriersdienst kiezen). Voeg een briefje toe met daarop je bestelnummer en verstuurd het naar onderstaand adres. Vergeet niet het verzendbewijs te bewaren. Zonder geldig verzendbewijs met daarop een track & trace code kunnen wij geen onderzoek starten naar vermiste retouren en zullen wij deze dus niet terugbetalen.

Retouradres
Gender Reveal
Langstraat 3-5A
5595 AA Leende

Voorwaarde hiervoor is dat het artikel ongeschonden en in originele staat is. De producten die niet geretourneerd mogen worden zijn:

  • Pick & Mix dozen
  • Pick & Mix ballonnen
  • Pop inside ballon
  • Mini ballon boxjes
  • Sweetheart box
  • Brandblusser met eigen tekst (zonder tekst mag het wel retour)
  • Ballonnen box

Product vragen

Ja dat kan! Gender Reveal is zo gebouwd dat je als ouders de gehele bestelling kunt plaatsen zonder dat je het geslacht van je kindje weet. Daarvoor hebben wij de optie: ik laat me verrassen

 

Nee, een geslacht mag alleen doorgegeven worden door de vertrouwenspersoon die je opgeeft bij het plaatsen van je bestelling te laten reageren op de mail die hij/zij ontvangt van ons. 

 
 
 

De producten die te bestellen zijn onder de optie ‘ik laat me verrassen’ zijn anoniem aan de buitenkant. Je ziet dus niet welke kleur de inhoud van de producten heeft. Mocht je van een product beide kleuren bestellen dan zorgen wij ervoor dat er een afneembaar briefje op het product zit. 

De sport producten zijn alle DIY producten (Do It Yourself), dit wil zeggen dat je de producten nog zelf moet vullen of laten vullen vlak voor het gebruik.

Wij kunnen deze producten niet kant-en-klaar leveren. De poeder is erg dun waardoor de kans dat deze toch tevoorschijn komt wanneer je dit verzend of teveel verplaatst erg groot. 

Wanneer je van een product beide kleuren besteld zorgen wij ervoor dat er afneembare briefjes op de producten zitten. 

Wij hebben in ons assortiment geen andere kleuren dan roze of blauw. Wij maken ook geen producten met andere kleuren dan roze of blauw. 

Heb je nog vragen?

Live chat

Stel je vraag in onze live chat voor het snelste antwoord!

Stuur je vragen per e-mail

We reageren binnen 1 werkdag

Bel ons

085-2007595