Skip to content

Wordt het een jongen of een meisje?

Wordt het een meisje of jongen? Dat is de vraag die iedereen zich stelt wanneer jullie hebben aangegeven dat je samen zwanger bent. In vroeger tijden werd zoiets terloops medegedeeld maar de hedendaagse trend is om dat in een feestelijke ambiance te openbaren. “Boy or girl?” let’s party!

Bij Gender Reveal bieden we een groot aantal ludieke producten aan waarmee je het geslacht van je toekomstige kindje kunt onthullen. Een genderparty noemen ze dat. Een beperkte greep uit onze mogelijkheden:

Of pakken jullie het “boy or a girl” moment graag héél groots aan? Huur in dat geval een helikopter die terwijl iedere feestganger in jullie tuin toekijkt, roze of blauwe rook hoog in de lucht laat zien.

A girl or a boy: die onthulling is wel een feestje waard

Girl and boy: meer opties zijn er niet wanneer jullie een kindje verwachten. Maar het geslacht maakt nogal wat uit. Kunnen jullie uitzien naar een zoon die de stoere hobby’s van pappa zal omarmen en over een aantal jaren samen met vader naar het voetballen gaat kijken? Of verwachten jullie een typisch ‘meisje-meisje’ dat samen met mamma urenlang heerlijk kan tutten en kleding gaat shoppen?

De vraag “is it a he or she” wordt volgens Amerikaans gebruik beantwoord tijdens een feestje waarbij vrienden en familie worden uitgenodigd. Daarbij wordt het extra feestelijk om de onthulling bekend te maken op ludieke wijze. De producten van Genderreveal.nl helpen je daarbij.

Voor alle Gender Reveal artikelen

Niks is zo leuk om het geslacht te onthullen op een feestelijke wijze. Afgezien van allerlei feestartikelen waarmee je het moment suprême extra speciaal maakt, beschikken wij ook over eetbare opties. Geen feestje zonder taart. Zo kun je onder andere een ‘gender reveal naked drip cake’ via ons bestellen. Aan de buitenkant van deze fraaie taart zie je niets. Maar zodra je hem aansnijdt wordt de roze of blauwe vulling zichtbaar en kent iedereen het geslacht van jouw baby.

Deze taart ziet er niet alleen geweldig uit en zorgt voor een ludieke onthulling. Hij smaakt ook nog heerlijk. Wij kunnen er ook voor zorgen dat jullie als toekomstig ouders pas tijdens dit onthullingsmoment zelf het geslacht te weten komen.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Let op!

Let op! Vanwege Pinksteren zullen er maandag geen pakketten bezorgd worden, ook zijn wij deze dag gesloten. Dinsdag 30 mei zijn we weer bereikbaar en zullen de pakketten verzonden worden.