Skip to content

Laat je verrassen!

Willen jullie als aanstaande ouders ook verrast worden tijdens de onthulling? Dat kan bij ons!

Je kunt in onze webshop kiezen voor de optie “Ik laat me verrassen”. Vervolgens kun je tijdens het invullen van je gegevens, het e-mail adres van een vertrouwenspersoon invullen. Vaak is dit de verloskundige of iemand uit je omgeving die het geslacht weet. Zij krijgen, zodra de bestelling geplaatst is, een mailtje van ons, waarop zij kunnen reageren met het juiste geslacht! Zo weten wij precies welk geslacht bij welke bestelling hoort!

Willen jullie verrast worden?

Deze optie is er bij bijna ieder product. Met uitzondering van onze DIY(Do It Yourself) producten. Dit wil zeggen dat je de producten nog vlak voor het moment van gebruik zelf moet vullen met de bijgeleverde poeder. Wij kunnen dit niet doen, omdat als je de producten nog teveel vervoert/beweegt er een kans bestaat dat de poeder zichtbaar wordt. En dan zou de verrassing er al af zijn natuurlijk!

 • gender reveal vuurwerk

  Gender Reveal – Vuurwerkshow

  Lees meer
 • Gender Reveal - Ballon Pakket, Brother or Sister?

  Gender Reveal – Ballon Pakket, Brother or Sister?

  9,95
  Toevoegen aan winkelwagen

Laat het een verrassing blijven!

Wanneer je er voor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je er ook voor kiezen om met een briefje langs te komen. Je zorgt er dan voor dat de verloskundige het geslacht op een briefje heeft staan. Wij openen vervolgens hier het briefje en zullen je bestelling anoniem aan je meegeven waardoor het alsnog een verrassing voor jullie is!

Let op!

Let op! Vanwege Pinksteren zullen er maandag geen pakketten bezorgd worden, ook zijn wij deze dag gesloten. Dinsdag 30 mei zijn we weer bereikbaar en zullen de pakketten verzonden worden.