Skip to content

Over ons

Sinds 2016 zorgen wij ervoor dat jullie Gender Reveal party, babyshower en/of kraamfeest compleet is. Wij selecteren met zorg onze producten en zorgen ervoor dat we altijd de leukste, hipste en mooiste producten kunnen leveren! 

Het ontstaan
De eigenaresse Manon (28 jaar) was zelf in verwachting van hun eerste kindje in 2016. Zij en haar man wilde graag het geslacht van hun kindje op komst ontdekken door middel van een Gender Reveal party, want hoe mooi is het dat je zo’n bijzonder moment kan delen met vrienden en familie?!

Ook wilde zij zelf het geslacht niet weten, en er pas achter komen tijdens de Gender Reveal. Tijdens de voorbereidingen hiervan kwamen zij erachter dat er geen anonieme producten te verkrijgen zijn en er nog maar weinig originele manieren waren in Nederland. Daarnaast was de keuze in hippe en Pinterest proof decoratie ook erg matig. Toen begon het te kriebelen, dit kan toch anders? En daar werd het idee voor Gender Reveal geboren!

Onze missie
Met onze webshop willen wij ervoor zorgen dat iedere (aanstaande) papa & mama een geweldige Gender Reveal heeft en terug kan kijken op een onvergetelijk moment.

Veel plezier met rondkijken en wij wensen jullie een geweldige Gender Reveal toe!

JessicaPhotographyHR-2

Meet the team!

Manon - Eigenaresse
Nikki - Webshop medewerker
Carlyn -Webshop medewerker