Skip to content

Over ons

Sinds 2016 zorgen wij ervoor dat jullie Gender Reveal party, babyshower en/of kraamfeest compleet is. Wij selecteren met zorg onze producten en zorgen ervoor dat we altijd de leukste, hipste en mooiste producten kunnen leveren! 

Het ontstaan
Gender Reveal is in 2016 ontstaan vanuit een tekortkoming op de markt. De oprichtster kwam er destijds achter in haar eigen zwangerschap dat er weinig producten beschikbaar waren specifiek voor een Gender Reveal. Daarnaast waren de producten die wel verkrijgbaar waren niet anoniem, dus je moest als ouders wel al het geslacht weten. 

In 2023 is Gender Reveal overgenomen door Dyala. Met deze overname wordt Gender Reveal weer naar een nieuwe level getild. 

Onze missie
Met onze webshop willen wij ervoor zorgen dat iedere (aanstaande) papa & mama een geweldige Gender Reveal heeft en terug kan kijken op een onvergetelijk moment.

Veel plezier met rondkijken en wij wensen jullie een geweldige Gender Reveal toe!

Meet the team!

Dyala
Dyala - Eigenaresse
Nikki - Webshop medewerker
Carlyn -Webshop medewerker

Let op!

Let op! Vanwege Pinksteren zullen er maandag geen pakketten bezorgd worden, ook zijn wij deze dag gesloten. Dinsdag 30 mei zijn we weer bereikbaar en zullen de pakketten verzonden worden.