Skip to content

Op zoek naar een rookbom of rookbox alternatief?

Ben jij opzoek naar een product wat rook produceert om te gebruiken tijdens een Gender Reveal?

Het is helaas niet toegestaan om producten te verkopen én te gebruiken welke rook produceren, deze producten vallen namelijk onder de vuurwerkwet. De rook producten die vaak gebruikt worden voor Gender Reveal party’s zijn noodsignalen. Deze zijn geproduceerd voor de scheepsvaart en enkel te gebruiken in situaties van nood. Je bent als gebruiker in overtreding en strafbaar wanneer je deze producten met een recreatief doeleinde gebruikt.

Wat mag dan wel?
Alle producten die vallen in de F1 vuurwerkcategorie (ook beter bekend als kindervuurwerk) zijn wel toegestaan, denk hierbij aan sterretjes. Helaas zijn er geen enkele rook producten die in deze F1 categorie vallen. Maar niet getreurd want wij verkopen diverse leuke alternatieve opties die wel het rookeffect creëren, denk bijvoorbeeld aan onze Mini Spray, Brandblusser en poeder kanonnen! Deze producten zijn 100% legaal. Naast deze producten hebben we natuurlijk nog veel meer opties om het geslacht van jullie kindje te onthullen!

Let op!

i.v.m. vakantie zijn wij op dinsdag 16 augustus en donderdag 18 augustus gesloten (de webshop én de winkel). Bestellingen die op maandag 15 augustus ná 15:00 uur en op 16 augustus worden geplaatst worden op woensdag 17 augustus verzonden. Bestellingen die op woensdag 17 augustus ná 15:00 uur en op 18 augustus worden geplaatst worden op vrijdag 19 augustus verzonden. In principe worden pakketten die verzonden zijn de volgende dag geleverd mits er geen vertraging is bij GLS.

Op zaterdag 20 augustus is onze winkel gesloten.