Skip to content

Roze ballonnen en blauwe ballonnen

Gender Reveal is de plek voor alles wat betrekking heeft op jullie speciale geslacht onthullingsfeestje. Wanneer jullie een kindje verwachten is er niets leukers dan vooraf, in het bijzijn van vrienden en bekenden, openbaar te maken of je een jongen of een meisje mag verwachten. Voor dat bijzondere moment bieden wij een groot aantal ludieke onthullingsproducten aan. En om je huis geheel in bijpassende sfeer aan te kleden, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor verschillende soorten blauwe en roze ballonnen. Net als voor allerlei andere vormen van decoratie trouwens zoals slingers en confetti.

De kleuren van jullie baby

De kleur van onze onthullingsproducten is voor een meisjesbaby roze. Blauw kies je als je een jongen verwacht. Onze confettikanonnen en rookbommen zijn van de buitenkant echter genderneutraal. Pas wanneer ze afgaan wordt duidelijk om welk geslacht het gaat.

Om extra sfeer te scheppen is het daarbij leuk als je je feestruimte versiert met ballonnen die blauw en ballonnen die roze zijn. Dan wordt extra duidelijk waar het vandaag allemaal om draait. Wat wordt het geslacht van jullie baby? Roze ballonnen voor een meisje en blauw voor een jongen.

  • confetti kanon met rode knop

    Gender Reveal – Confetti shooter met lanceerknop

    199,95

Ook voor speciale reveal opties met ballonnen

Afgezien van decoratie kun je bij ons ook terecht voor speciale onthullingsproducten met ballonnen zelf. Onze Gender Reveal – Pick & Mix Doos wordt gevuld met roze ballonnen of blauwe ballonnen. Open het deksel en je zult zien dat wij ervoor gezorgd hebben dat heliumballonnen in de juiste kleur automatisch de lucht in vliegen. Onze gender reveal prikballonnen zijn niet blauw of roze maar zwart en niet transparant. ‘Boy or girl’ staat erop. Ze bevatten een van de 2 kleuren confetti, al naar gelang hetgeen jullie verwachten.

Zet je naald in onze ballon en iedereen zal het met een fikse knal te weten komen wanneer de roze of blauwe confetti uit de ballon op de menigte neerdaalt.

Let op!

Let op! Vanwege Pinksteren zullen er maandag geen pakketten bezorgd worden, ook zijn wij deze dag gesloten. Dinsdag 30 mei zijn we weer bereikbaar en zullen de pakketten verzonden worden.